Amanta lui Dinu Patriciu, căutată de autorităţi! Văduva milionarului vrea să o bage în puşcărie VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Amanta lui Dinu Patriciu e căutată de autorităţi! Spynews.ro a aflat informaţii în exclusivitate despre cum încearcă soţia milionarului decedat să o bage în puşcărie.

Dana Patriciu o acuză pe aceasta că a săvârşit infracţiuni grave şi le cere autorităţilor să le bage în spatele gratiilor. Judecătorii au citat-o pe aceasta la ultima adresă cunoscută, dar pentru că amanta nu s-a prezentat la termenele date de instanţă, au dispus efectuarea unor verificări şi citarea acesteia pe uşa instanţei.

Nu este singura, însă, că în acelaşi dosar sunt vizate alte două persoane. Una fiind chiar fiica afaceristului, dar şi avocatul acestuia. Cei trei sunt chemaţi în faţa instanţei într-un dosar în care Dana Patriciu le solicită magistraţilor să redeschidă ancheta penală, dar şi condamnarea acestora, pe motiv că aceştia au luat mai multe bunuri în valoare de câteva milioane de euro, din averea afaceristului.

Singura care a moşternit o parte din averea lui Dinu Patriciu, a fost chiar amanta, deoarece în ultimele luni, înainte ca acesta sa treacă în nefiinţă, i-a donat o firmă de câteva sute de milioane de euro, dar şi tablouri în valoare de două milioane de euro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest