Amanta lui Gabi Bădălău, martoră în favoarea Claudiei Pătrășcanu, în procesul de divorț: „A spus tot adevărul”

 

Mama Claudiei Pătrășcanu a făcut o serie de dezvăluiri șocante din interiorul mariajului fiicei sale cu Gabi Bădălău. Iar printre detaliile incredibile s-a numărat și faptul că amanta fostului ginere a fost martoră în favoarea Claudiei, în procesul de divorț!

Nu, nu este o telenovelă, ci este o poveste de viață reală care încă se scrie! Datorită interviului oferit de mama Claudiei Pătrășcanu, au ieșit la iveală din ce în ce mai multe detalii școante din intimitatea mariajului fiicei sale cu Gabi Bădălău.

Amanta, martoră în favoarea Claudiei Pătrășcanu

Doina Pătrășcanu, mama artistei, a ajuns în pragul disperării din cauza procesului de divorț, pentru că Gabi Bădălău refuză să îi ofere libertatea fiicei sale, în ciuda tuturor dovezilor pe care Claudia le-a adus în instanță împotriva fostului soț.

„Atât vreau să-i spun: să o lase în pace, să-i dea divorţul şi să nu o mai persecute atât, să nu o mai jignească, să nu o mai chinuie atât. O chinuie enorm! Sunt cuvinte pe care nu pot să le spun.” a spus mama Claudiei Pătrășcanu.

Una dintre cele mai importante mărturii a fost cea oferită de amanta lui Gabi Bădălău, care s-a prezentat la procesul de divorț al acestuia cu Claudia Pătrășcanu, și care a vorbit despre aventură cu lux de amănunte.

„Femeia a venit martor în favoarea Claudiei, a spus adevărul femeia. Vină are el. femeia a venit martor la tribunal. A spus tot: cum pleca în Turcia, îî spunea Claudiei că are probleme, să se ducă să cumpere nu știu ce și el era cu ea în Turcia. Iar Claudiei îi cerea bonurile de la cumpărături.” a mai spus femeia.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest