"Amanta" lui Salam rupe tăcerea! Ce relaţie are dansatoarea cu artistul

 

Vestea că Florin Salam are o amantă de mult timp a surprins o groază de lume, iar faptul că acesta este chiar dansatoarea lui a uluit de-a binelea. Cristina Puceanu a decis să rupă tăcerea.

După ce s-a speculat că Florin Salam ar înşela-o pe Roxana Dobre chiar cu dansatoarea lui pe care o cunoaşte de pe când ea avea doar 13 ani, aceasta a decis să tacă. Cu toate astea, Cristina Puceanu a făcut declaraţii exclusive la Antena Stars.

"Mie niciodată nu mi-a plăcut să apar la televizor cu comentarii sau chestii de genul. Au început să se scrie prea multe prostii. Îl cunosc pe Florin de când aveam 13 ani. Nu sunt amanta lui. Eu pentru Florin sunt sora lui mai mică şi ne respectăm. Sincer nu Florin m-a scos la lumină, dar concursul 'Miss Piranda' m-a făcut să ajung dansatoare şi de acolo am pornit. Camerele noastre de hotel nu sunt una lângă cealaltă. Mie îmi ia mereu cu un etaj mai sus, ca să fiu eu mai sigură. De când îl cunosc pe Florin n-am avut niciodată vreo relaţie. Roxana este foarte frumoasă, ştie ce are acasă şi e normal să zică că n-o interesează. Noi nu vorbim la telefon, vorbim strict la treburi şi atât, faţă în faţă. Nu ştiu cum m-a luat somnul, mi-a căzut capul pe el fără să-mi dau seama. Eu sunt o simplă dansatoare", a mărturisit Cristina.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest