Amănunte din culisele căsniciei Ancăi Serea cu Adi Sînă, după ce s-a spus că artistul ar fi înșelat-o!

 

După moartea soțului său bolnav de leucemie, Ancăi Serea i-a surâs norocul. Fosta prezentatoare TV l-a cunoscut pe Adi Sînă, actualul partener de viață și tatăl copiilor săi. Așa, vedeta a experimentat, din nou, fericirea și a găsit puterea de a merge mai departe și de a lăsa în urmă suferința trăită. Cei doi au întemeiat împreună o familie mare, iar, recent, Anca și Adi au declarat că își doresc și cel de-al șaptelea copil.

„Suntem foarte puterncii. Nu ne-ar doborî nimic. Suntem niște oameni maturi și deschiși la minte. Și am trecut deja niște etape importante.” spunea Anca Serea în urmă cu ceva timp.

Cu toate ca Anca Serea și Adi Sînă par a forma unul dintre cele mai frumoase cupluri care au descoperit secretul mariajului perfect, bârfele nu i-au ocolit. Astfel că în trecut au existat zvonuri cum că artistul i-ar fi fost infidel partenerei de viață.

Cu toate acestea, fosta prezentatoare TV a tratat mereu totul cu eleganță și nu a dat curs răutăților, chiar dacă, în presă, s-a scris la un moment dat despre un divorț între cei doi. Zvonurile au pornit la nunta Sandrei N, unde Anca și Adi au fost nași, însă vedeta nu a fost prezentă. Imediat după incident, Adrian Sînă s-a văzut nevoit să explice ce anume s-a întâmplat cu partenera sa de viață,in acea zi: „A fost un moment ciudat pentru că Anca a plecat de acasă în ziua aia, să își facă părul și să se machieze. Iar eu am plecat cu Noua la biserică, urmând să ne întâlnim acolo. A rămas și fară baterie și i s-a facut și rău.” a dezvăluit Adrian Sînă în cadrul emisiunii „Răi da’ Buni”, în urmă cu ceva timp.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest