Amănunte exclusive despre relația dintre Carmen de la Sălciua și Cosmin Isăilă! Cum se înțeleg cei doi foști iubiți, de fapt/ VIDEO

 

Cosmin Isăilă a oferit un interviu exclusiv pentru Antena Stars, în cadrul căruia a oferit amănunte despre care este relația lui cu Carmen de la Sălciua la ora actuală, după despărțirea controversată de care au avut parte.

Carmen de la Sălciua și Cosmin Isăilă au format un cuplu o perioadă lungă de timp, însă relația lor nu a fost văzută deloc cu ochi buni, dat fiind că bărbatul a fost unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Culiță Sterp, fostul soț al artistei.

Ulterior, relația amoroasă a celor doi a ajuns la un sfârșit, după ce cântăreața s-a reîntors în brațele fostului soț, dar nici acolo fericirea nu a durat prea mult, despărțindu-se într-un final.

Chiar și așa, Cosmin Isăilă a mărturisit că se înțelege foarte bine cu Carmen de la Sălciua, cu care are o relație de prietenie. Ba mai mult decât atât, se pare că cei doi își vorbesc destul de des la telefon.

„Eu am o relație de prietenie cu Carmen, cred că acum trei zile am vorbit la tefelon sau acum două zile. Relație de prietenie și atât. N-am avut niciun fel de conflict aprins ca să nu mai ținem o prietenie apropiată. Am mai vorbit, am mai discutat, e ok”, a spus fostul iubit al lui Carmen de la Sălciua pentru Antena Stars.

Si în ciuda faptului că nu a fost norocos în dragoste, Cosmin Isăilă speră că o va găsi în cele din urmă pe cea cu care își va întemeia o familie.

„Am venit singur la eveniment, pentru că sunt o grămadă de femei frumoase pe aici. Am venit în primul rând pentru Ciprian și în al doilea să rând să văd cum e un eveniment așa frumos. (...) Multe importante nu am făcut. Ne bucurăm că am scăpat de pandemie. A fost foarte greu pentru noi. Nu evenimente, nu turiști. Sibiul a fost chiar încercat la maxim de chestia asta. Am reușit să ne descurcăm, dar ne-a fost dor de evenimente”, a adăugat el.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest