Amber Heard a recunoscut că l-a bătut pe Johnny Depp! L-ar fi lovit pentru a o apăra pe sora ei!

 

Scandalul dintre Amber Heard și Johnny Depp capătă proporții din ce în ce mai mari! Actrița a recunoscut că l-a bătut pe fostul soț, însă susține că l-ar fi lovit doar pentru a o apăra pe sora ei.

În cursul zilei de marți, Amber Heard a mărturisit în fața magistraților de la Înalta Curte din Londra că, într-adevăr, l-ar fi lovit pe Johnny Depp, dar doar din cauza faptului că se temea că o va împinge pe scări pe sora ei, așa cum i-ar fi făcut modelului Kate Moss, cu care a fost împreună în 1990.

Johnny Depp, acuzat de violență domestică de fosta soție

Deși Johnny Depp a venit cu o serie de dovezi precum Amber Heard l-ar fi bătut cu bestialitate și i-ar fi aplicat tratamente violente, fosta soție a actorului susține că starul din „Pirații din Caraibe” ar fi fost cel care ar fi fost brutal cu ea și a atacat-o de cel puțin 14 ori. Printre scenele violente s-au numărat și episoade de amenințare cu moartea, cât și bătăi cu pumnii și picioarele, mai ales atunci când era sub influența substanțelor interzise.

Fostele iubite l-au aparat

În apărarea actorului au sărit atât fosta soție, Vanessa Paradis, cât și Winona Ryder care au scris în mărturiile depuse la Înalta Curte de la Londra că acuzațiile care i-au fost aduse nu reflectă deloc persoana care este, de fapt, Johnny Depp.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest