Amenințări și pumni împărțiți la botezul nepotului lui Florin Salam! Ce anume a declanșat scandalul de proporții

 

Un eveniment în care să domnească bucuria și distracția s-a transformat rapid într-o locație care a găzduit un scandal de proporții! La botezul nepotului lui Florin Salam s-a lăsat cu pumni împărțiți și cu multe amenințări, iar noi am aflat de la ce a pornit totul.

În cursul zilei de ieri, Dani Stoian, băiatul lui Florin Salam, și-a botezat copilul și a organizat o paranghelie așa cum se cuvine. Sfârșitul evenimentului a fost marcat insă de un scandal de proporții, motiv pentru care petrecerea s-a spart mai devreme decât era programat.

De ce la ce anume a pornit bătaia?

Potrivit surselor Spynews.ro, cel care ar fi pornit scandalul ar fi fost chiar nașul copilului, Bujilă, fiind atât ginerele regretatului Ion Petrișor, cât și managerul lui Alex Baban. Se pare că ce l-a scos din sărite pe bărbat a fost prezența unui anumit invitat la eveniment, astfel că în momentul în care a avut contact vizual cu acesta, și-a pierdut cumpătul și a început să devină violent verbal.

După ora 3 dimineață, odată cu sosirea cântărețului Leo de la Kuweit, Bujilă a luat microfonul și a început să îl înjure pe acesta, dar și pe Dani Stoian, fiul lui Florin Salam. În scurt timp, conflictul a degenerat și s-a ajuns la bătaie.

Scandalul i-a făcut pe invitați să părăsească evenimentul, iar cel mai supărat de incident a fost nimeni altul decât Florin Salam. Aceleași surse au dezvăluit că manelistul nu a fost de acord nicio clipă ca Bujilă să fie nașul, însă a fost nevoit să accepte, după ce nora lui, Mihaela l-a pus naș fără să se consulte cu acesta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest