Amenințată pe internet, Berna ia în calcul ce e mai rău: „Viața mea este pusă în pericol”

 

Blondina se gândește la cel mai negru scenariu, după ce a primit o serie de amenințări pe rețelele de socializare. Vedeta vrea să anunțe poliția și-l suspectează pe un fost iubit că ar fi cel care o hărțuiește în online.

 

Berna a dezvăluit în exclusivitate pentru Antena Stars coșmarul prin care trece. Blondina își răsfoia pozele prin telefon pentru a le găsi pe cele mai bune ca să le urce pe conturile de socializare când s-a trezit cu un mesaj în care era amenințată cu moartea. Fata s-a speriat și a considerat oportun să facă totul public pe internet.

 

"Stăteam liniștită pe balcon, puneam story-uri și dintr-o dată, am văzut de la o persoană acel mesaj care mi s-a părut foarte dubios. Eu automat l-am postat pentru că așa mi se pare corect. Este foarte urât ceea ce s-a întâmplat. M-a amenințat. M-am gândit să merg la poliție și să depun plângere, dar și să cer un ordin de restricție. Îmi este teamă. Este viață mea pusă în pericol, dar și viață iubitului meu. Nu e normal ", a declarat Berna, pentru Antena Stars.

 

Blondina consideră că un fost iubit, din urmă cu doi ani, este cel care se află la originea mesajelor de amenințare: „Eu cred că este vorba despre fostul meu iubit. Nu este prima dată când sunt amenințată de el. Ne-am despărțit acum 2 ani. În timpul relației a fost normal. Însă, acum nu știu de ce se întâmplă așa ceva."

 

Gelozia ar putea fi una dintre cauzele care l-ar fi determinat pe acesta să recurgă la astfel de mesaje, având în vedere că Berna a făcut publică relația cu Vadim Covalciuc, fotbalistul cu care este acum împreună. ”Noi ne-am cunoscut printr-un prieten comun, la început nu mă gândeam că va fi ceva între mine și el, dar Dumnezeu așa a vrut să fie. Ne-am apropiat foarte mult, am tot ieșit afară într-o gașcă comună. Îmi place că e foarte sincer, are un caracter foarte frumos, iar sufletul lui e foarte bun. E cel mai frumos dintre toți iubiții mei pe care i-am avut, iar sufletul lui m-a impresionat maxim. Sunt foarte îndrăgostită.”, a declarat Berna, în exclusivitate, la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest