Amestecă aceste două ingrediente și scapă de dureri pentru cinci ani. Toată lumea va vrea să afle acest remediu

 

Osteocondroza cervicală este o boală cu care se confruntă foarte multe persoane și care produce dureri îngrozitoare.

Osteocondroza este un proces degenerativ ce afectează discurile intervertebrale şi vertebrele. Această boală afectează în special persoanele de vârstă mijlocie şi pe cele în vârstă. Categoriile cu risc ridicat includ persoanele supraponderale şi care fac puţină mişcare sau persoanele care au suferit recent accidente dese la coloana vertebrală sau au depus o activitate fizică extenuantă.

Din fericire, este tratabilă, iar un truc pe care ți-l prezentăm te poate ajuta să scapi de dureri pentru o bună perioadă de timp, chiar pentru ani de zile. Ai nevoie de doar două ingrediente pe care le are oricine în bucătărie. Ai nevoie de:

-10 linguri de sare (gemă sau de mare) și 20 de linguri de ulei (de măsline sau de floarea-soarelui).

Mod de preparare: Amestecă sarea cu uleiul într-un recipient din sticlă, apoi închide repicientul cu un capac etanș. După câteva zile de depozitare, amestecul va căpăta o nuanță deschisă.

Mod de aplicare: Folosind mișcări viguroase, masează amestecul bine de-a lungul vertebrelor cervicale dureroase. La început, durata recomandată pentru masaj este de 2-3 minute. Crește apoi în fiecare zi durata cu alte 2-3 minute până ce ajungi la 20 de minute pentru fiecare sedință de masaj. După masaj, învelește gâtul într-un prosop sau un fular călduros.

Masajul poate provoca mici iritații ale pielii. Din acest motiv, după fiecare sedință de masaj se recomandă să te ștergi cu un prosop moale și să pulverizezi puțină pudră de talc pe zonele masate, informează secretele.com.

V.M.⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest