Amestecă mierea cu puţină scorţişoară! Vei obţine un remediu de senzaţie pentru multe boli

 

Mierea este unul dintre cele mai sănătoase produse naturale. Pe lângă faptul ca poate constitui un desert delicios şi poate fi folosit ca un îndulcitor pentru ceaiuri sau deserturi, mierea are şi numeroase proprietăţi terapeutice şi poate şi folosită în combaterea multor afecţiuni. Nu are efecte adverse, iar rezultatele se văd într-un timp scurt.

Mierea poate fi consumată și de diabetici, în cazul în care este utilizată doză potrivită. Dacă o amesteci cu scorţişoară scorțișoară, efectul acesteia se amplifică, astfel foarte multe boli pot fi combătute, conform site-ului secretele.com.

Iată câte afecţiuni poţi trata cu acest amestec simplu.

Colesterolul ridicat

Se amestecă 3 lingurițe de scorțișoară pudra și 2 linguri de miere în 200 de ml de apăi. Acest amestec, în cazul persoanelor care au colesterolul ridicat, acest amestec poate reduce nivelul colesterolului din sânge cu 10% în doar 2 ore. Pe de altă parte, pacienții cu artrită ar putea vindecă problemele cu colesterol folosind de 3 ori pe zi rețetă de mai sus. 

Răceală și Tuse
 
Ia o linguriță de miere ușor încălzită amestecată cu o jumătate de linguriță de scorțișoară, de 3 ori pe zi, pentru că este un foarte bun remediu pentru persoanele care suferă de gripă și răceală, având un efect calmant și pentru tuse. De asemenea, amestecul este benefic pentru curățarea și eliberarea sinusurilor. 

Infecții ale vezicii urinare 

O linguriță de miere și două linguri de scorțișoară pudră amestecate într-un pahar cu apa ușor încălzită, ar trebui să elimine cea mai mare parte a germenilor din vezică urinară. 

Infertilitatea 

Este cunoscut din cel mai vechi timpuri că utilizarea acestui amestec îmbunătățește calitatea lichidului seminal. Problemele cu impotența ar putea fi rezolvate dacă vei consuma două linguri de miere amestecate cu o linguriță de scorțișoară în fiecare zi, înainte de culcare timp de 30 de zile. Este cunoscut faptul că femeile din Japonia, China și țările din Orientul Mijlociu, care nu puteau să rămână gravide, consumau zilnic scorțișoară pentru pentru consolidarea uterului. Se pune un vârf de cuțit de scorțișoară pudră în jumătate de linguriță de miere apoi se ţine în gură acest amestec până când se amestecă încet împreună cu salivă și pătrunde în corp. Dacă repeţi procedeul de 5-6 ori pe zi, acesta ar putea ajută femeile care au probleme cu conceperea. 

Durerile de dinți 

Un amestec dintr-o linguriță de miere cu două lingurițe de scorțișoară pudra amestecate cu un pahar de apa călduță, apoi este „plimbat” prin cavitatea bucală de mai multe ori, ar putea face minuni persoanelor ce suferă de dureri de dinți. Este recomandat să se repete această procedura de 3 ori pe zi, până când durerea dispare. 

Foto: Hepta

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest