Amestecul-minune care luptă împotriva cancerului! Se prepară în casă, numai din ingrediente naturale

 

Cancerul este una dintre cele mai grele boli şi mulţi oameni mor zilnic, din cauza ei. În anumite faze ale acestei afecţiuni, nu mai există leac pentru că boala se răspândeşte rapid în corp şi poate ajunge la toate organele.

Se spune că unul din trei oameni poate avea cancer, iar acesta poate fi declanşat în corp de mulţi factori. Este foarte importantă grija constantă pentru propria sănătate, pentru că te poate feri de multe boli. Alimentaţia sănătoasă, pe termen lung şi evitarea pe cât este posibil a stresului, conferă organismul tău o stare generală de bine.

Pentru a stopa dezvoltarea cancerului, apelează la remedii naturale pentru că acestea oferă protecție organismului împotriva apariției acestei maladii a secolului, conform site-ului secretele.com.

Prepară singur acasă un amestec sănătos, numai din ingrediete 100% naturale, care va lupta cu această boală necruţătoare.  

Ingrediente: 

- o jumătate de kilogram de morcovi 

- o jumătate de kilogram de sfeclă roșie 

- un pumn de caise uscate 

- un pumn de stafide 

- două lingurițe de miere 

Mod de preparare: 

Curăță de coajă sfeclă roșie și morcovii, tăie-le cubulețe de dimensiuni mai mari și așează-le într-o oală emailată. Adaugă peste acestea apa clocotită până când aceste legume se vor acoperi. Acoperă oală și lăsă stea circa 2 ore. După scurgerea celor două ore, adăugă stafidele și caisele uscate tocate mărunt în prealabil. Amestecă bine, apoi acoperă din nou oală și las-o să stea în cămară până a două zi. Dimineața următoare se strecoară amestecul. 

Întreagă parte lichidă se amestecă cu cele două lingurițe de miere și se consumă jumătate dimineață pe stomacul gol și jumătate seară înainte de culcare. Legumele rămase nu se aruncă, ele se pot utiliza în scopuri culinare. 

Această rețetă te va ajută să-ți cureți organismul de toxine în maxim 30 de zile, fiind extrem de eficientă în tratamentul cancerului cât și pentru prevenirea lui.

Foto simbol: Hepta

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest