Amintiri din copilărie ale Deliei cu mama ei: „M-a crescut așa cum a putut”

 

În exclusivitate la Antena Stars, Delia Matache a vorbit despre primii ani din viața ei, trăiți în perioada comunistă.

 

Delia Matache, 40 de ani, a prins România lui Ceaușescu. De fapt, primii 7 ani din viață i-a trăit sub dictatura ceaușistă. În exclusivitate la emisiunea Star News, vedeta a povestit despre modul în care a fost crescută de mama ei, care, ca orice român de rând s-a confruntat cu greutăți în acea perioadă.

 

Cântăreața nu a ascuns că-i este recunoscătoare părintelui ei pentru tot ceea ce a făcut pentru ea, pentru modul în care a avut grijă în ciuda vremurilor grele pe care le-a prins. Jurata de la iUmor își amintește cu drag de copilărie și este recunoscătoare pentru tot ceea ce a avut în prima perioadă a vieții ei.

 

Delia Matache a mărturisit că a fost crescută potrivit acelor timpuri. Chiar dacă părinții educau diferit copiii atunci, artista îi multumește mamei sale pentru că a făcut-o „om mare”.Vedeta s-a bucurat de succes încă de la o vârstă fragedă și bineînțeles că îi este recunoscătoare mamei ei pentru tot ce a făcut pentru ea.

 

„Ca toți cei din perioada de după comunism spun că era bine, astăzi nu este bine. Astăzi, privind în urmă nu era bine. Atunci, copil fiind, nu aveai ce să faci. Au fost și ei formați, la rândul lor, de părinții lor. Nu am nimic de reproșat, îi mulțumesc că m-a crescut așa cum a putut și că m-a făcut om mare”, a mărturisit Delia Matache, în cadrul emisiunii Star News.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest