Amintirile din copilărie ale lui Radu Pietreanu: ”Nu existau ispitele de azi”

 

Radu Pietreanu, unul dintre cei mai iubiți actori din România, a rememorat cu nostalgie clipele din copilărie într-un interviu pentru Antena Stars.

În ciuda faptului că nu mai este prezent atât de des pe micul ecran ca înainte, actorul continuă să-și desfășoare meseria cu aceeași dedicare și să aducă bucurie celor care îl urmăresc. În timpul interviului, Pietreanu a vorbit despre copilăria sa și despre importanța activității fizice în viața sa.

Pentru Radu Pietreanu, copilăria a însemnat libertate și bucurie de a face sport. Într-o lume fără ispitele de astăzi, el și prietenii săi se bucurau de simplele plăceri ale alergării și jocului în aer liber. "Nu existau ispitele de astăzi. Era suficient să alergăm toată ziua, să batem mingea pe maidan și sportul a făcut ca acum, la 60 de ani, să nu mă plâng de nicio durere și de nicio problemă psihică sau fizică.", a spus Radu Pietreanu.

Stilul de viață sănătos și pasiunea pentru sport l-au însoțit pe Radu Pietreanu încă de când era copil. "M-am gândit că am o singură viață și dacă nu le fac pe toate în viața asta nu mai am când să le fac. Sport fac de mic, de la 12 ani am fost campion național la tir. Am cochetat și cu alte sporturi și vreau să îi învăț pe cei care pornesc acum în viață că e bine să își aleagă o cale sănătoasă de a trăi.", a mai spus marele actor


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest