Amna, băgată în ședință la școală: „Nu avea ce să iasă din mine, decât un copil la fel de agitat ca mama lui”

 

Artista a fost înconjurată de cinci profesori care s-au îngrămădit să-i vorbească despre băiețelul ei.

 

Amna, 38 de ani, îl crește singură pe David, după ce, în urmă cu 3 ani a decis să divorțeze de tatăl copilului. Pentru artistă, ca pentru majoritatea mamelor, băiețelul ei reprezintă o prioritate. În cadrul unui interviu acordat Antena Stars, artista a dezvăluit că David este un băiețel mai năzdrăvan din fire, pentru că seamănă cu ea, iar acțiunile celui mic au făcut ca vedeta să fie chemată de urgență la școală pentru a da explicații în fața profesorilor.

 

"Am fost chemată la școală, la o întâlnire cu cinci, șase profesori, că e năzdrăvan și că nu stă locului. Eu mă bucur că e sănătos. Așa eram și eu la școală, e ok, nu am ajuns rău. Nu avea ce să iasă din mine, decât un copil la fel de agitat ca mama lui. Îmi fac timp în fiecare zi pentru copilul meu. E prioritar. Noi ne plimbăm împreună, în fiecare zi pe care o avem liberă fugim undeva. Ori în parc, ori la munte, ori la mare...", a povestit Amna pentru Antena Stars.

 

În altă ordine de idei, cu puțină vreme în urmă, artista a dezvăluit că este hărțuită de un bărbat în mediul online: ”M-a disperat, l-am blocat peste tot, mă disperă. Îmi dă mesaje și pe Instagram, și pe mail și peste tot. Pe Facebook și pe Instagram l-am blocat, însă acum îmi dă mail-uri. L-am blocat acum și acolo, să vedem ce mai face. Momentan nu m-am gândit să apelez la poliție, nu a venit peste mine sau ceva, Doamne ferește, dar e foarte stresant, uite ce îmi scrie acolo, îmi scrie kilometri”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest