Amna își reface viața după divorț? „Ne-am mutat în casă nouă. E foarte important să privim partea plină a paharului”

 

După un mariaj de nouă ani, Amna și fostul ei partener de viață au decis să o ia pe drumuri separate. Chiar dacă din povestea lor de dragoste s-a născut un băiețel minunat, nepotrivirea de caracter i-a împins pe cei doi să semneze actele de divorț. Acum, la un an de la separare, artista a vorbit deschis despre intențiile de a-și reface viața amoroasă.

Amna și fostul soț au împreună un fiu, pe nume David, în vârstă de 6 anișori. În urma separării, cântăreața s-a mutat în casă nouă alături cu băiețelul său și se concentrează exclusiv pe creșterea și educația acestuia.   

”În pandemia asta au fost mai multe divorțuri decât căsătorii. Dar acum sunt foarte bine alături de băiețelul meu, ne-am mutat în casă nouă, suntem echilibrați, ne luptăm un pic cu școala asta”, a spus Amna.

Cât despre cum a reușit să treacă peste decepția amoroasă, Amna a mărturisit că „de vină” au fost prietenii, cât și muzica și activitatea fizică: „Imediat după divorț m-a ajutat foarte mult munca, muzica, sportul și, bineînțeles, prietenii. Este foarte important să nu pici, dar fiecare om are ritmul lui. Poate unii stau trei luni și jelesc și după răsar ca soarele. Eu cred că nu este bine să pici, ci să te ții acolo, pe linia de plutire.”, a mai spus artista.

Chiar dacă la început i-a fost greu, acum cântăreața este decisă să păstreze o relație de amiciție cu tatăl fiului ei, atât de dragul micuțului, cât și pentru experiențele pe care le-au împărtășit atâția ani.

„E clar că dacă ai stat cu un om mulți ani de zile, înseamnă că a avut multe calități, dar și câteva defecte. Pentru că nu stai cu om am 12 ani de zile, ca în cazul nostru doar pentru câteva momente faine. Acum suntem doi părinți uniți pentru David, nu ne-am mai certat de când am terminat de împărțit lucrurile personale.”, a declarat cântăreața.

Amna își reface viața după divorț?

Amna a recunoscut că încă nu este pregătită să își refacă viața după divorț, fiind mult prea devreme să primească un alt bărbat în inima ei: „Eu nu am nimic de declarat, nu am o relație, e prea devreme pentru mine, cât despre el, nu știu, el știe. Dar e foarte important să privim partea plină a paharului.”, a mai spus Amna.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest