Amna, primele declaraţii despre divorţ! Au luat-o de drumuri separate, după 9 ani de căsnicie: "Pot să vă spun că e oficial!" VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

După ce au apărut numeroase zvonuri, cum că Amna nu mai era în relaţii bune cu cel, alături de care a avut 12 ani de relaţie și 9 ani de căsnicie, iată că a venit şi concluzia. Artista a confirmat faptul că au decis să o ia pe drumuri separate, iar totul a fost făcut public pe reţelele sociale.

Amna a decis să fie chiar ea cea care lămureşte lucrurile care au loc în viaţa sa personală, aşa că a postat un mesaj pe instagram, în care a confirmat totul şi a ceurt discreţie cu privire la acest subiect. Pe lângă aceste detalii, Amna a mărturisit că de acum înainte vrea să se focuseze total pe carieră.

"Nu mi-am dorit să ating acest subiect, dar presa a fost cu un pas înaintea mea. Am fost tot timpul o persoană asumată, așa că vă confirm faptul că am divorțat. Ca și până acum, îmi doresc ca tot ce ține de viața mea personală să rămână așa. De aceea, nu voi mai dezbate acest subiect. Vă mulțumesc mult pentru înțelegere! Mă voi concentra pe muzică, aşa că staţi aproape", a scris Amna pe Instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest