Amna, terorizată după un diagnostic greșit pus la Fundeni: „Am trăit o dramă, am fost distrusă psihic”

 

Cântăreața a vorbit despre cea mai grea perioadă a vieții ei în cadrul unui podcast pe Youtube.

 

Amna a dezvăluit că a fost foarte bolnavă, însă a avut și mai mult de suferit din cauza unui diagnostic eronat pus de un cadru medical de la spitalul Fundeni din București. Ea a fost astfel la un pas să-și îndepărteze colul uterin, și astfel să nu mai poată avea vreodată copii.

 

”Foarte bolnavă, nu bolnavă. Și nu știam dacă o să mai trăiesc, cât o să mai trăiesc. Dar am trăit cu o dungă pe buletin și cu niște analize la Fundeni, în fiecare marți, timp de un an. Cineva de la Fundeni mi-a pus un diangostic greșit, iar timp de un an de zile am trăit cu ideea că sunt mult mai bolnavă decât eram de fapt”, a spus Amna cum a început drama prin care a trecut.

 

Cu doar câteva ore înainte de intervenție ea a decis că nu trebuie să mai facă această operație, iar culmea a fost că până și medicul și-a anulat tot ce a avea de făcut din cauza unor probleme în familie. ”Trebuia să mi se scoată colul uternic a doua zi, de astăzi pe mâine, toată noaptea m-am rugat la Dumnezeu să-mi dea un semn, m-am hotărât să nu fac asta. Oricum doctora își anulase toate operațiile în ziua respectivă. Eu nu mai puteam să fac copii, eu nu trebuia să fac această operație deoarece nu eram atât de bolnavă, femeia aia m-a diagnosticat prost, un an de zile am trăit cu o dramă, am fost distrusă psihic”, a adăugat artista.

 

Cântăreața a precizat că a mers până în Austria pentru a putea găsi un leac pentru boala de care suferea și pe care nu a vrut să o menționeze. Artista spune că a mers în străinătate acolo unde i s-a spus că boala de care suferă este tratabilă și nu e atât de gravă precum medicii români au anunțat-o. ”A trebuit să ajung în Austria ca să înțeleg că eu nu sunt bolnavă atât de rău și că e totul tratabil. Îi mulțumesc lui Dumnzeu pentru toată lecția aia”, a spus Amna.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest