Ana Baniciu, cerută în căsătorie!„Îmi tremură genunchii ca la Asia Express” Cum arată inelul de logodnă (FOTO)

 
+2 click pentru
galerie

Edy Kovacs a făcut marele pas într-un décor de basm. Ana Baniciu a spus cel mai hotărât Da! din viața ei, fericită că va purta, în curând, rochia de mireasă.

 

Ana Baniciu și Edy Kovacs s-au logodit, iar cântăreața nu a putut ține ascunsă marea veste fanilor de pe Instagram. Edy a cerut-o în căsătorie în timpul vacanței pe care cei doi au petrecut-o în Carpi, Italia. Astfel, în scurt timp, ana și Edy vor deveni oficial soț și soție, după o relație care durează de ceva vreme, deși cei doi s-au afișat împreună doar de câteva luni.

 

Ana Baniciu a postat o poză pe contul ei personal de Instagram cu inelul de logodnă, un inel rafinat, de o finețe aparte, cu un diamant prețios. Vedeta a mărturisit că este momentul în care se simte binecuvântată cu adevărat și i-a făcut o declarație de dragoste celui ce-I va deveni soț.

 

”Ce să zic… sunt norocoasă și binecuvântată! Edy a apărut în viața mea în momentul în care chiar nu credeam că am să mă mărit vreodată și iată… sunt logodită. Te iubesc, @edykov, îți iubesc familia, toți ai mei te iubesc și îți sunt familie! Tot ce îmi doresc acum este fericire, nu doar în momente… fericire constantă, să râdem zilnic împreună, să nu uităm să ne iubim și respectăm, să creștem împreună și să avem o viață așa cum am visat! Sunt foarte fericită… sincer vă zic!♥ ( îmi tremură genunchii ca la Asia express)”, a scris Ana Baniciu pe Instagram.

 

Faptul că relația era deja una serioasă s-a aflat în această vară, când artista a dezvăluit că l-a prezentat pe Edy Kovacs părinților ei. ”Toată lumea ne admiră. Şi familia îl place, se bucură pentru mine. Tata a cunoscut şi el, în sfârşit, un pretendent. Mă tot întreba, dar nimic… Şi mama l-a cunoscut, e treabă serioasă. Nu ştiu când va fi nunta, nu ne grăbim, suntem tineri, vrem să ne distrăm”, a declarat Ana Baniciu în cadrul unei emisiuni televizate.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest