Ana Baniciu, datoare după ce a câștigat Asia Express. A fost prăduită grav și acum e bună de plată

 

Ana Baniciu a ajuns datoare vândută după Asia Express. Artista a fost prădată şi, ca şi cum nu era suficient, tot ea trebuie să plătească o sumă frumuşică.

Nici bine n-a luat banii din câștigaţi la Asia Express, că a şi dat de belele. Ana Baniciu s-a trezit că un hacker i-a spart parola de Facebook și acum este nevoită să plătească investițiile celui care și-a făcut de cap pe contul ei de socializare!


Și pentru că nu se lasă cu una, cu două, domnișoara "Funduleț" a ținut să-i transmită un mesaj celui care i-a adus probleme, dar tot într-o notă sarcastică:

"(n.r. Zuckerberg), știu că ești super ocupat în perioada aceasta și că nu e o perioadă bună, dar vreau să te anunț că nu-ți dau banii, pentru că n-am făcut eu promovarea, îmi pare rău! Te pup!"


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate