Ana Baniciu este într-o relație! Cine este Edy Kovacs, bărbatul cu care se iubește artista

 

Într-un final, soarele a răsărit și pe strada Anei Baniciu! Frumoasa artistă și-a găsit fericirea în brațele lui Edy Kovacs, un bărbat controversat grație relațiilor amoroase pe care le-a avut cu multe bombe sexy din lumea mondenă românească!

Ana Baniciu a ieșit din rândul burlăcițelir! Cântăreața se iubește cu Edy Kovacs, cunoscut în lumea bună a Capitalei, drept un adevărat crai. Bărbatul este un om de afaceri de succes și le-a pus capac mai multor frumuseți din showbiz precum: Daniela Crudu, Marinela Avădani, Raluca Lungu, Calina Roman, iar lista poate continua la nesfârșit.

Relația lor a fost dezvăluită într-un mod inedit, iar asta după ce Ana Baniciu a apărut într-o reclamă la detergenți, întinsă într-un pat, ținându-se de mână cu un bărbat misterios. Desi ințial toată lumea a crezut ca este vorba doar de o simplă promovare a produsului, ulterior, cei doi au fost surprinși la munte, în Poiana Brașov, unde au petrecut momente de neuitat împreună.

Cine este Edy Kovacs, bărbatul cu care se numește Ana Baniciu

Se pare că numele lui Edy Kovacs este cunoscut în showbiz-ul autohton, atât datorită domnițelor din lumea mondenă care i-au intrat în dormitor, cât și datorită succesului pe care îl are în afaceri.

Chiar dacă reputația lui de „Don Juan” nu îl recomandă, Ana Baniciu tot i-a picat în mreje, însă suntem siguri că va fi extrem de precaută cu acesta, mai ales că în urmă cu ceva timp, artista dezvăluia că niciodata nu ar face nimic care să întineze imaginea tatălui ei.

“Purtând numele de Baniciu, am o responsabilitate foarte mare. Spre exemplu, eu nu aș putea să pozez niciodată în Playboy. Nu că mi-aș dori, dar zic așa ca idee. Dar dacă mi-aș dori să pozez într-o revistă de genul, deșucheată, nu aș putea pentru că ar fi un mare haos și ar fi numele tatălui meu în joc.

Exagerez acum, dar asta se întâmplă în general. Nu pot să fac lucruri wow, trebuie să am mereu responsabilitatea asta pe umeri și să fiu conștientă că totuși îl pot face de râs”, a spus artista.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest