Ana Baniciu s-a răzgândit în privința locului unde va avea loc nunta: „Am renunțat la ideea asta!”

 

Cântăreața și logodnicul ei au luat o decizie radicală în privința marelui eveniment pe care-l pregătesc intens.

 

Ana Baniciu s-a logodit cu Edy Kovacs, iar acum cei doi vor să-și organizeze, în cele mai mici detalii, unul dintre cele mai importante evenimente din viața lor, și anume nunta. În exclusivitate la Antena Stars, cântăreața a vorbit despre planurile pe care și le-au făcut cei doi. Este o perioadă în care cei doi îndrăgostiți caută localul perfect pentru eveniment, chiar dacă mai este destul timp până la momentul în care se vor căsători. Artista își dorește un singur lucru, ca toată lumea să se distreze la maxim.

 

„Mai e un an până la nuntă, dacă reușim să o facem la anul. Deocamdată, ce să zic, umblăm așa să vedem localuri, spații, tot felul. Părinții nu au intervenit, astea sunt deciziile noastre, căci va fi seara noastră de neuitat și vrem să facem așa cum ne place nouă. Va fi pe distracție, nu va fi nimic fastuos, va fi mâncare și băutură bună, oameni faini și muzică frumoasă, evident”, a spus Ana Baniciu în exclusivitate la Antena Stars.

 

Chiar dacă inițial plănuiau ca evenimentul major din viața lor să se desfășoare la malul mării, cei doi s-au răzgândit, apreciind că ar fi fost destul de dificil să-și ducă invitații în acel loc, dat fiind că majoritatea sunt din Capitală. Drept urmare au început să caute localul perfect pentru nuntă în București.

 

„Nu mai facem pe plajă, am renunțat la ideea asta, este o idee proastă. Vom face undeva, nici nu știu, probabil că în București. Avem foarte mulți invitați și atunci trebuie să o facem în București, în așa fel încât să fie comod tuturor să ajungă, să nu punem lumea pe drumuri aiurea”, a declarat cântăreața.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest