Ana Maria Mocanu, dezvăluiri despre cum și-a cunoscut noul iubit: „Ne leagă mai mult”

 

A răsărit soarele și pe strada Ana Mariei Mocanu! Chiar dacă după ultima decepție în dragoste, nu ar fi crezut că va mai întâlni pe cineva care să îi fure inima, iată că fosta asistentă TV iubește, din nou, și este mai fericită ca niciodată!

După ce în urmă cu câteva zile, Ana Maria Mocanu si-a oficializat relația prin publicarea unei imagini cu noul iubit, acum fosta asistentă TV a dezvăluit și cum și-a întâlnit alesul. Invitată în platoul emisiunii „Showbiz Report”, focoasa brunetă a mărturisit că prima dată s-au văzut în cadrul unui eveniment din străinătate, iar totul a fost dintr-o întâmplare.

”Ne-am cunoscut la un eveniment în străinătate, dintr-o întâmplare frumoasă. Îmi place că e un tip atent, un tip sensibil, suntem apropiați de vârstă. Ne și înțelegem bine pentru că pregătim un proiect împreună și asta ne leagă un pic mai mult. Am călătorit în vreo 3-4 locuri înainte de pandemie și a fost bine”, a spus Ana Mocanu.

Mai mult de atât, Ana Maria Mocanu a mărturisit că din cauza experiențelor sale neplăcute din dragoste, va mai dura o perioadă până când noul iubit va reuși să îi câștige încrederea.

”Așa m-a cunoscut, a știut de la început ce sunt, cum sunt și are încredere în mine, dar eu nu prea am. Ne-am și certat de câteva ori, dar din chestii minore, nimic serios, dar el face primul pas”, a mai dezvăluit Ana Maria Mocanu. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest