Ana Maria Mocanu, primele declarații despre noul iubit! Cu ce se ocupă bărbatul care i-a pus inima pe jar/ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

A răsărit soarele și pe strada Anei Mocanu. După mai multe dezamăgiri, fosta asistentă TV iubește din nou și este fericită. Și dacă o perioadă l-a ținut ascuns, iată că bruneta s-a decis să facă publică relatia cu bărbatul care o face să zâmbească.

Zilele trecute, Ana Mocanu a postat prima fotografie cu Rareș, un tânăr din Făurei cu o familie modesta și frumoasă. Dar nu a lipsit nici declarația de dragoste care i-a ajuns la inimă iubitului ei: „Am să te iubesc până la sfârșitul lumii” a scris fosta asistentă TV pe contul său de socializare.

Rareș conduce o mașină de fițe și se distrează în cele mai scumpe locuri din lume. Se ocupă de mai multe afaceri și are lipici la bani, dar și la femei frumoase. Și dacă vă întrebați cum a reușit să o cucerească pe Ana, ei bine, răspunsul ni l-a oferit chiar ea în urmă cu puțin timp, în cadrul emisiunii „Star Matinal”.

Buchetul de flori l-am primit de la un „admirator”. Nu a putut să vină din cauza carantinei, dar mi-a trimis buchetul și o superbă felicitare. De câteva luni e admiratorul meu. Câteodată ne înțelegem bine, câteodată ne blocăm. Nu mă pronunț deocamdată, dar instinctul nu mă înșeală. ” a spus Ana Mocanu.

Gesturile simple și frumoase contează cel mai mult pentru fosta asistentă TV. Chiar dacă relația lor a început frumos, iar Rareș o surprinde cu buchete imense de flori, totuși Ana Mocanu nu se poate pronunța în privința acestei relații din cauza fostelor experiențe amoroase pe care le-a trăit. Dar cu siguranță a învătat ceva din fiecare experiență, iar de data aceasta este încrezătoare.

Primele declarații despre relație

„Prea multe lucruri nu vreau să vorbesc pentru că el nu face parte din lumea asta și nu își dorește să fie foarte expus. Prefer să fiu un pic mai rezervată pentru că am avut ceva experiențe neplăcute în trecut. Merg pe premisa: <ce o fi, o fi>. Suntem apropiati de vârstă. Este un băiat atent, sensibil, cu o privire blândă și în care, pe moment mă regăsesc." a spus Ana Mocanu pentru Antena Stars. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest