Ana Maria Mocanu regretă despărțirea de fostul iubit? Rareș s-a cuplat deja cu altcineva!

 

Ana Maria Mocanu este o ghinionistă în dragoste! Deși era ferm convinsă că și-a întâlnit sufletul pereche, fosta asistentă TV a fost profund decepționată de bărbatul cu care credea că își va întemeia o familie și a decis să meargă pe un drum separat de acesta. Decizie pe care acum pare că o regretă!

Ana Maria Mocanu este una dintre cele mai sexy femei din showbiz-ul autohton. Și chiar dacă are sute de admiratori care ar da orice să îi intre în grații, fosta asistentă TV reușeste întotdeauna să se amorezeze de bărbați care o fac să sufere.

Așa s-a întâmplat și cu Rareș, ultimul iubit cu care credea că își va întemeia o familie, în ciuda relației controversate pe care au avut-o încă de la început. La scurt timp de la despărțire, bărbatul și-a găsit o nouă cucerire cu care se afișează peste tot, de parcă și-ar dori sa îi facă în ciudă Ana Mariei Mocanu.

Ana Maria Mocanu regretă despărțirea de fostul iubit?

Și chiar dacă după despărțirea de fostul iubit, Ana Maria Mocanu părea că a trecut cu rapiditate peste dezamăgire, ultimul mesaj pe care l-a scris pe contul să de socializare ne face să credem că regretă decizia de a-l lăsa să plece pe cel căruia încă îi declară dragostea.

”Dacă vrei, vrei, dacă nu, nu! Eu te iubesc și gata!”, a scris Ana Maria Mocanu pe contul ei de Instagram.

Să îi pară rău Ana Mariei Mocanu din cauza hotărârii pe care a luat-o?


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest