Ana Maria Mocanu s-a despărțit de iubit! Care a fost motivul separării: „Eu am pus punct”/ VIDEO

 

Nici bine nu ne-a făcut cunoștință cu cel care îi furase inima, că a și dispărut. Ana Maria Mocanu face primele declarații după ce s-a despărțit de iubit. Fosta asistentă TV ne-a mărturisit ce anume a determinat-o să ia această decizie și lămurește care au fost, de fapt, motivele acestei rupturi.

Sorele de pe strada Anei Mocanu a cam dispărut pentru moment. Și spunem asta pentru că în urmă cu doar câteva săptămâni, fosta asistentă TV zburda de fericire că și-a întâlnit alesul. Din păcate, se pare că nu a fost să fie. Contactată de reporterii Antena Stars, Ana Maria Mocanu ne-a mărturisit ce anume a stat la baza separării.  

”Am avut niște discuții și am ajuns la concluzia amândoi ca cel mai bine este să luam o pauză. Eu am pus punct relației. Am fost asumată, am fost fericită, a fost o relație foarte frumoasă cu multe amintiri frumoase doar ca pe parcurs noi doi fiind două caractere puternice, am avut așa parte de anumite discuții.... pentru mine pauză e tot despărțire”, a spus Ana Maria Mocanu în direct la Star News.

Chiar dacă au fost mai bine de jumătate de an împreună, Ana Maria Mocanu a declarat că încă nu suferă, mai ales că a fost o decizie pe care ea a luat-o. Iar dacă este să ne luăm după imaginile și clipulețele pe care le postează pe social media, e clar că fosta asistentă TV este pregătită să cunoască, din nou, un alt bărbat care să o poată face fericită.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest