Ana Maria Mocanu s-a despărțit de iubit, din cauza unei bombe sexy din showbiz! Schimb dur de replici între cele două

 
+3 click pentru
galerie

Nici bine nu a anunțat împăcarea, că s-a despărțit, din nou, de iubit. Ana Maria Mocanu este în rândul burlăcițelor, iarăși, din cauza unei bombe sexy din showbiz care a scos la lumină amintiri cu fostul partener al asistentei TV.

Ana Maria Mocanu și iubitul și-au spus adio, iar pentru despărțirea lor se face vinovată o „domniță” din lumea mondenă. Cele două au aruncat cu cuvinte grele una în cealaltă, iar acum sunt la cuțite!

Spynews.ro a aflat] cu lux de amănunte ce a dus la separarea dintre Ana Maria Mocanu și iubitul de care era extrem de entuziasmată, în urmă cu puțin timp. Chiar dacă s-au tot plimbat împreună și au avut parte de cele mai spectaculoase vacanțe în doi, se pare că indriga pe care a adus-o bomba sexy în interiorul relației lor a fost mult mai puternică, decât clipele petrecute în doi.

Stați că vă explicăm acum despre ce este vorba. Bomba sexy este fosta iubită a bărbatului cu care Ana Maria Mocanu se gândea că își va întemeia o familie. Pe numele ei, Rose, bruneta a publicat o serie de imagini pe contul său de socializare cu fostul iubit, care a venit însoțită de o descriere care contura cu prea multe detalii povestea de dragoste pe care au trăit-o, semn că între cei doi încă mai există ceva.

”Ne-am iubit într-un fel, stil în care nici o altă relație nu ar fi putut rezista
A fost o iubire nebună, plină cu toate condimentele, dar frumoasă. Eu am fost cea care a greșit 🤫 dar am rămas prieteni.”, a scris Rose pe Facebook!

După ce a citit postarea în care a fost etichetat iubitul ei, Ana Maria Mocanu nu a putut să stea cu mâinile în sân și a luat decizia de a pune stop poveștii de dragoste cu bărbatul cu care are și o afacere împreună.

Mai mult de atât, fosta asistentă TV i-a scris în privat lui Rose și a tras-o la răspundere pentru toate lucrurile pe care le-a scris, iar războiul dintre ele a căpătat proporții din ce în ce mai mari. O relație s-a sfârșit, iar războiul este abia la început. Rămâne de văzut cine va ieși învingătoare din toată situația prezentată. Ana Maria Mocanu sau Rose?  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest