Ana Maria Mocanu s-a despărțit, din nou, de iubit! Cum s-a dat de gol fosta asistentă TV

 

Ana Maria Mocanu și iubitul său trăiesc o poveste de dragoste cu năbădăi. Și p-asta nu o spunem noi, ci vorbesc de la sine numeroasele despărțiri și împăcări care au avut loc în relația lor. Dacă în urmă cu câteva săptămâni, fosta asistentă TV vorbea despre măritiș, acum iată că potențialul mire a dispărut din nou din viața ei.

Când e fericită, când nu mai e. Când este într-o relație, când nu mai e. Cam așa se desfășoară totul în viață amoroasă a Anei Mocanu. Dacă până acum mărturisea că este extrem de împlinită lângă partenerul său de viață, în ciuda tuturor despărțirilor de care au avut parte, iată că acum s-a produs o nouă ruptură intre ei.

Deși nu a făcut oficială despărțirea, ce ne-a atras atenția a fost faptul că Ana Maria Mocanu și-a șters toate imaginile pe care le avea împreună cu Rareș. Și suntem siguri că la mijloc este vorba de o separare, deoarece nu ar pentru prima dată când fosta asistentă TV face asta atunci când se desparte de iubitul ei.

Dacă separarea este definitivă sau nu, rămâne de văzut. Până atunci vrem să vă reamintim ce spunea Ana Maria Mocanu atunci când s-a reîmpăcat cu Rareș, în urmă cu câteva luni.

“Facem aproape un an de relație. Dar trebuie să fim mai ponderați și mai așezați. Noi nu ne certăm foarte des, dar suntem foarte impulsivi.(...) Este un bărbat responsabil, un bărbat cu care ai ce să discuți, pe care te poți baza. E un om care pe mine mă împlinește din toate punctele de vedere.Nu îmi place că este cam impulsiv și ne cam asemănăm, fiind o problemă. Amândoi trebuie să facem un efort in sensul ăsta al schimbării." a spus Ana Maria Mocanu pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest