Ana Maria Mocanu și iubitul s-au împăcat, după ce au jurat că s-au despărțit definitiv: “Suntem foarte impulsivi”

 

Ana Maria Mocanu și iubitul s-au împăcat după ce au jurat că s-au despărțit definitiv! Fosta asistentă TV ne-a oferit primele declarații despre împăcarea cu scântei și despre relația cu iubitul mofturos!

Ana Maria Mocanu are o relație controversată! Și pe asta nu o spunem noi, ci numărul des al despărțirilor și al împăcărilor vorbește de la sine. Chiar si așa, fosta asistentă TV îl consideră pe Rareș partenerul ideal, deși susține că “îi strică” impulsivitatea.

“Facem aproape un an de relație. Dar trebuie să fim mai ponderați și mai așezați. Noi nu ne certăm foarte des, dar suntem foarte impulsivi.(...) Este un bărbat responsabil, un bărbat cu care ai ce să discuți, pe care te poți baza. E un om care pe mine mă împlinește din toate punctele de vedere.Nu îmi place că este cam impulsiv și ne cam asemănăm, fiind o problemă. Amândoi trebuie să facem un efort in sensul ăsta al schimbării.“ a spus Ana Maria Mocanu pentru Antena Stars.

Și chiar dacă abia s-au reîmpăcat, Ana Maria Mocanu a dezvăluit că atât el, cât și ea îsi doresc să aibă un copil împreună. Mai mult decât atât, fosta asistentă TV a vorbit și de ce nu a acceptat nicio cerere în căsătorie până acum.

“Îmi doresc să mă căsătoresc o dată în viață, poate de asta nici nu am făcut pasul cel mare. Pentru că sunt sigură că m-ar dărâma un divorț. Vreau ca pasul cel mare să îl fac pentru  tot restul vieții. (...) Vreau 2 copilași, dar asta când o să vrea Dumnezeu.

El vrea fetiță. Vorbim de copii, cam din primele luni am discutat de copii. Are un copil, un băiețel și își dorește și o fetiță.” a mai spus fosta asistentă TV


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest