Ana Maria Mocanu și-a petrecut ziua de naștere doar cu familia: „M-a sunat la 12 noaptea, nu m-am așteptat”

 

Fosta asistentă TV a fost încântată de mesajele și florile care au curs în valuri. Sâmbătă a pus la cale o mega – petrecere!

 

Ana Maria Mocanu și-a serbat ieri ziua de naștere într-un cadru restrâns, doar cu familia. Totuși, faptul că este persoană publică a făcut să fie asaltată de o grămadă de mesaje de iubire și admirație, primind în plus numeroase buchete de flori și ceva cadouri. Având în vedere că aniversarea a picat la mijlocul săptămânii, ea a preferat să dedice această zi doar celor foarte apropiați, urmând ca petrecerea să aibă loc în weekend.

 

Reporterii Antena Stars au surprins-o pe vedetă la un salon de înfrumusețare. Ea a dezvăluit că nu sărbătorește, dar a vrut să fie aranjată. Frumoasa șatenă a ținut să precizeze că petrecerea va avea loc sâmbătă. De asemenea, ea nu a uitat să menționeze că a primit foarte multe mesaje și urări din partea oamenilor dragi.

 

„Am venit, pentru că este ziua mea de naștere astăzi, să-mi aranjez puțin părul. Petrecerea va avea loc sâmbătă, dar și de ziua mea trebuie să arat bine. Am primit foarte multe mesaje din partea familiei, prietenilor. Pe această cale vreau să le mulțumesc tuturor oamenilor din viața mea, care îmi sunt întotdeauna alături. Flori, mesaje frumoase, sunt sute de mesaje primite. Eu sunt una, voi sunteți mulți și vă mulțumesc din toată inima. M-au impresionat, toată lumea m-a sunat la 12 noaptea, nu m-am așteptat”, a mărturisit Ana Maria Mocanu, în cadrul emisiunii Star News.

 

Fosta asistentă TV le-a mai spus reporterilor Antena Stars:  „Primii m-au sunat cei din familie, ce-i drept, părinții mei. De moment am primit foarte multe flori, cred că o să primesc mai multe sâmbătă, când voi serba ziua, atunci cred că vor fi cadourile mai multe și mai speciale, astăzi o petrec alături de familia mea”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest