Ana Mocanu, detalii picante despre noul său iubit! Asistenta "păcătoasă" a mărturisit cum l-a cunoscut

 
+2 click pentru
galerie

Ana Mocanu şi-a găsit într-un final bărbatul visurilor sale şi din acest motiv este mai fericită ca niciodată. Pentru că focul pasiunii dintre "asistenta păcătoasă" şi Valentin Burada nu poate fi stins, cei doi au profitat de fiecare moment şi fără să le pese de cei din jur şi-au arătat dragostea ce şi-o poartă.

Ana Mocanu a intrat în direct la jurnalul "Star Magazin", de la Antena Stars, şi a mărtusit câteva detalii intime despre relaţia cu noul său iubit.

"Am revenit sâmbătă din vacanţă. A fost o vacanţă frumoasă, nu am stat foarte mult, am stat în jur de 4 zile, pentru că atât eu, cât şi el aveam foarte multă treabă. Ne-am distrat, am mâncat, ne-am relaxat. Nu am făcut mare lucru de ziua mea onomastică, am făcut o petrecere la el la piscină, au venit foarte mulţi prieteni de-ai mei, ne-am distrat, a fost foarte frumos.

Sunt liniştită, fericită şi deocamdată e totul ok, aşa cum ar trebui să fie. Ne-am cunoscut cam acum un an de zile. Iniţial, e mult spus să zic că eram amici, mai vorbeam din când în când la telefon, dar aşa amical. Şi am decis până la urmă să ieşim împreună," a spus Ana Mocanu, la Antena Stars.

Aflaţi mai multe detalii urmărind materialul video de mai sus!

Foto: Facebook

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest