Ana Mocanu, secretul abdomenului de revistă! Cât munceşte asistenta "păcătoasă" pentru a avea un trup de invidiat

 
+2 click pentru
galerie

Este dependentă de imaginea de zeiţă! Ana Mocanu face orice efort pentru a arăta impecabil. Chiar dacă asta presupune să facă sală non-stop! Asistenta "păcătoasă" a arătat telespectatorilor cum se munceşte pentru a avea "pătrăţele" în loc de colăcei.

Ana Mocanu este prezentă aproape zilnic în sala de fitness, munceşte din greu şi dovedeşte că nu există remedii miraculoase pentru o siluetă perfectă. Secretul este pura voinţă.

"Eu nu prea pot să lucrez foarte mult abdomenul pentru că sunt recent operată, dar am voie să fac anumite exerciţii care să nu îmi solicite foarte mult partea de sus. Astăzi am făcut 350 de abdomene. Duminica mănânc de toate, o dată pe săptămână am voie," a spus Ana Mocanu, la Antena Stars.

"Nu o las să mănânce orice, dar mai bine îmi spune ce a mănâncă pentru că trebuie să ştiu ce lucrez cu ea la sală a doua zi," a spus intructorul Anei, Alex Florescu.

Urmăriţi materialul video de mai sus pentru a afla care sunt exerciţile care o ajută pe Ana Mocanu să aibă o siluetă de invidiat.

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest