Ana Mocanu şi-a avariat grav maşina într-un accident rutier: "Nu purtam centura pentru că nu am voie din cauza operaţiei!"

 
+2 click pentru
galerie

Este genul de fată care încearcă să stea cât mai departe de belele, dar uneori inevitabilul se întâmplă. Ana Mocanu a avut parte de șocul vieții ei în momentul în care, astăzi, a fost "șifonată" destul de rău într-un accident de mașină.

"M-am speriat foarte tare, eu nici nu purtam centura pentru că nu am voie din cauza operaţiei. A fost aşa, oarecum şocant pentru mine. Nu au fost victime. Eu mergeam liniştită în drum spre o filmare, nu am mai ajuns la filmarea respectivă pentru că a trebuit să stau cu doamna care m-a lovit. O femeie sau un bărbat, nu ştiu, pentru că a plecat efectiv, mi-a tăiat faţa, eu am frânat pentru că era normal să nu intru în ea şi persoana din spatele meu, nepstrând distanţa, a intrat în plin. Nu a fost din vina, eu sunt foarte prudentă, nu sunt vitezomană. Nu m-am lovit, m-am zdruncinat foarte rău. Maşina are portbagajul spart, tabla îndoită. Oricum, bine că nu am păţit nimic," a declarat Ana Mocanu, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Aflaţi mai multe detalii din materialul video de mai sus!

Foto: Facebook

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest