Ana Morodan a trecut cu bine de operația de micșorare și ridicare a sânilor!

 

Dacă majoritatea femeilor își doresc sâni mai mari, Contesa Digitală a recurs la o acțiune inversă, de micșorare a acestora.

 

Ana Morodan dorește să-și țină marea comunitate de urmăritori pe care o are informată. Astfel încât le spune acestora tot ce se întâmplă important în viața ei, iar operația de micșorare și ridicare a sânilor este, fără doar și poate, un eveniment major. Înainte să ajungă pe masa de operație, Ana Morodan le-a spus internauților cum se simte și cât de importantă este această operație pentru ea. Și-a dorit să aibă sânii mai mici și mai fermi, așa că nu a stat prea mult pe gânduri. „Gata, sunt îmbrăcată! Mă duc la măsurători. Sunt într-o cabină foarte drăguță și am inclusiv o pictură de domnul Mălăele”, a spus vedeta ieri dimineață.

 

Și după operație, potrivit pozele obținute în exclusivitate de colegii de la Spynews.ro, Ana Morodan era toată un zâmbet, semn că intervenția chirurgicală a fost un succes. În urmă cu aproximativ două luni, Ana Morodan povestea despre problemele pe care le are cu spatele. „Am sânii mari, cred că o să îi tai că au ajuns până la buric! Am o inteligență, însă, peste medie. Dumnezeu mi-a dat multe, dar nu și grație. Așa sunt eu reală – boschetă! Am mari probleme cu spatele din cauza sânilor. Fac masaj cu pietre de jad săptămânal. Sunt fan terapii care mă relaxează. Tocmai am fost numită bilă de către prietenul meu! Am luat și ceva kilograme!”, se confesa vedeta.

 

Numărătoarea inversă a început. De două ori am fost la medicul meu preferat, la Constantin Stan, și, gata, voi avea alți sâni! În zece zile sunt la clinică pentru liftarea sânilor. O să vă povestesc și o să vă arăt ce se întâmplă pas cu pas. Nu vorbim de o operație ușoară, ci de una complexă, care are mai multe etape. Mi-a zis mie dr. Stan foarte clar. Facem intervenția de micșorare și ridicare a sânilor, coagulare internă și skin tigheting cu un device foarte smart, Plasmă Argon, și breast shaping cu grăsime lipoaspirată, că acum avem de unde lua să punem. Nu, nu am emoții. Sunt pe cele mai bune mâini”, scria pe Instagram vedeta, în urmă cu nici două săptămâni.

 

Reality show-ul vedetei, REAlă, by Ana Morodan, poate fi urmărit în fiecare sâmbătă și duminică, de la 22.00, pe Antena Stars și pe AntenaPLAY.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest