Ana Morodan își lipește sânii cu scotch, din cauza unui complex major! „Hormonal s-a întâmplat ceva”

 
+2 click pentru
galerie

Ana Morodan își lipește sânii cu scotch ca să mascheze unul dintre complexele cele mai mari pe care le are! „Contesa Digitală” a dezvăluit că nu va renunța la metoda pe care o folosește, până când medicul estetician nu va interveni!

Ana Morodan a dezvăluit că este extrem de mulțumită de silueta pe care o are în prezent, iar asta pentru că din cauza stresului și orelor de muncă intensive, metabolismul i s-a resetat, iar acum își permite sa mănânce orice fără să se îngrașe.

„Cred că hormonal, acum un an și jumătate, s-a întâmplat ceva. Din momentul acela eu nu m-am mai îngrășat. Știi că e zicala aia că «respiri și te îngrași»? Așa eram și eu. Eu acum pot să pot să mănânc 10 pizza în fiecare zi și nu pun niciun kilogram pe mine. Nu știu de ce, că mi-am făcut analize și toată lumea mi-a zis că mi s-a schimbat metabolismul, nu am nicio boală, nu am nimic”, a mărturisit Ana Morodan, pentru Libertatea.

Dar bucuria ei a venit însoțită de un dezavantaj! Din cauza scăderii bruște în greutate, Ana Morodan se confruntă cu scăderea fermității bustului și a posteriorului. Motiv pentru care în curând își va face o operație de ridicare a sânilor. Însă până când va ajunge pe mâna doctorului estetician, „Contesa Digitală” a mărturisit că își lipește sânii cu scotch ca să stea ridicați.

„Singurul dezavantaj este că mi-a scăzut bustul. Dacă-mi spunea cineva vreodată că eu, cupa D, o să ajung să port sutien cu burete, îi ziceam că a luat-o razna. (...) Dar mă voi duce la domnul doctor și voi face operația de ridicare, pentru că, acum, trebuie să-mi leg sânii cu scotch”, a mai dezvăluit „Contesa digitală”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest