Ana Morodan, mărturii şocante! Totul despre dependenţa de pastile şi alcool! „Problema e tot acolo” VIDEO

 

Pe Ana Morodan, multă lume o consideră o prezenţă controversată a showbiz-ului autohton. Şi pe bună dreptate! Carapacea puternică acoperă conţinutul vulnerabil, iar în platoul emisiunii „Xtra Night Show”, „Contesa Digitală” a vorbit despre cele mai grele momente prin care a trecut, cât şi despre dependenţa de pastile şi alcool.

Deoarece nu a ştiut cum să gestioneze toate experienţele negative pe care le-a trăit, Ana Morodan a postat în mediul online o imagine cu o descriere puternică, în care îi sfătuieşte pe cei care o urmăresc să nu pice în aceleaşi plase în care a fost şi ea la un moment-dat, cea a pastilelor şi a alcoolului.

„Ascultaţi că vă ia anxietatea pe toate, văd că. Noah, pare tare, nu? Treaba asta cu pastila şi alcoolul. Dar nu e! Am fost acolo, am trecut prin asta aşa că, credeţi-mă nu vă ajută. Doar te neutralizează pe moment, dar problema e tot acolo. O înfrunţi, o rezolvi şi câştigi. Orice altceva e o minciună temporară.” a fost mesajul pe care l-a transmis pe instagram.

După ce la început a judecat greşit oamenii care spuneau că suferă de anxietate, Ana Morodan s-a confruntat cu problema pe care o lua în derâdere. După experienţa negativă prin care a trecut, "Contesa Digitală" a declarat că nu va mai pune etichete greşit, fără să cunoască situaţia reală a persoanei.

„Pentru mine cine spunea că trec eu prin asta, că are anxietate , spuneam: da, fă! Încă o larvă care nu vrea să muncească şi care se altintă. Până în momentul în care am trăit eu asta şi am simţit eu asta pe pielea mea şi din acel moment eu nu o să îndrăznesc niciodată să mai iau în râs pe cineva pe treaba asta. E o afecţiune, nu e o boală, cu care foarte mulţi oameni se confruntă şi care poate deriva în lucruri grave.” A spus Ana Morodan în platoul emisiunii XNS.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest