Ana Morodan, plină de vânătăi după operația de micșorare de sâni: „Nu mă dor, nu am nimic”

 

Contesa Digitală a trecut cu bine peste intervenția de micșorare și ridicare a sânilor. Ce a spus despre efectele secundare vizibile pe corpul ei.

 

În urmă cu câteva zile, Ana Morodan a trecut printr-o operație mai degrabă rară, aceea de micșorare a sânilor, având în vedere că majoritatea femeilor țintesc mărirea bustului. Un effect secundar de la intervenția chirurgicală a fost apariția unor vânătăi. În exclusivitate la Antena Stars, Ana Mordoan a mărturisit că se simte bine în urma operației și că a plecat deja la mare pentru a se încărca cu energie!

 

„Sunt la mare așa că nu pot decât să îți spun că mă simt foarte, foarte bine. Au trecut doar câteva zile, cred că patru. Nu am niciun fel de durere și totul este în regulă. Vânătăile mi-au apărut pentru că pielea mea este mai sensibilă. Eu, dacă mă lovesc de ușă așa finuț, tot îmi apare o vânătaie. Nu este din cauza procedurii”, a mărturisit Ana Morodan, pentru Antena Stars.

 

Chiar dacă se află la relaxare, la mare, Contesa Digitală se află într-o perioadă de recuperare, în care e obligată să poarte tot timpul o bustieră și să se vitaminizeze: „Pur și simplu, la unele femei le ies vânătăi din cauza pielii și au o înclinare spre a face mai rapid vânătăi, altor femei nu le ies. Eu sunt una dintre femeile care se învinețesc, ce să zic. Nu aș putea spune că mă dor. Nu mă dor, nu am nimic. (...) Port niște bustiere care mă strâng ca să fixeze sânii, non-stop. Nu am voie să le dau jos. Am luat niște medicamente pe care trebuie să le iau, antibiotice, aniinflamatorii și vitamine”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest