Ana Morodan, primele declaraţii despre despărţirea de iubit! S-au separat după opt ani de relaţie: „Disponibilă şi în căutare”

 

Chiar dacă este una dintre cele mai cunoscute personalităţi din showbiz-ul autohton, atunci când vine vorba de viaţa amoroasă, Ana Morodan este extrem de discretă! După ce a dezvăluit, recent, că este într-o relaţie cu un bărbat de mai bine de opt ani, iată că acum a aruncat o altă bomba! S-au despărţit!

Cea supranumită „Contesa Digitală” este liberă şi disponibilă sau nu? Ana Morodan a fost invitată în cadrul unei emisiuni TV, unde a vorbit deschis despre statutul amoros, în nota în care ne-a obişnuit pe toţi. Lăsând să se înţeleagă că încă există o portiţă de împăcare cu fostul iubit, vedeta a mărturisit că, la momentul actual, nu mai dorm în acelaşi pat, dar împart acelaşi acoperiş.

„Pe parcurs, suntem colo. 8 ani am stat în concubinaj. Fiecare la etajul lui stăm, deocamdată, în casă. (...) Dacă cumva mă despart de partenerul meu de viaţa, ar trebui să ies la prima întâlnire cu cineva. Dacă nu, m-am asumat că stau cu mâţa şi cu inlele mele.” a spus Ana Morodan.

Mai mult de atât, „Contesa Digitală” a dezvăluit cum va vrea să arate viitorul partener de viaţă, dacă se decide să se despartă definitiv de cel cu care locuieşte în aceeaşi casă: „Dacă voi ajunge sa fiu, din nou, disponibilă şi în căutare. M-am gândit acum şi mi-am dat seama că dacă aş vrea un nou iubit, aş vrea unul tânăr. De 18 ani şi super sexy. Plus că îl creşti după chipul şi asemănarea ta.” a mai spus vedeta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest