Ana Morodan ține singura dietă patentată de Uniunea Europeană: „E sub formă de prafuri…”

 

După operația de lipoaspirație abdominală, Contesa Digitală a început o cură de sorginte daneză, despre care spune că este singura brevetată la nivel continental.

 

La finalul anului trecut, Ana Morodan a suferit o intervenție chirurgicală pentru îndepărtarea țesutului adipos nedorit din zona abdomenului, iar la începutul lui 2023 aceasta a început o dietă. În exclusivitate pentru Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din România, Contesa Digitală a vorbit despre dieta pe care o urmează pentru a da jos surplusul de kilograme.

 

Vedeta, ce poate fi urmărit de luni până joi, după miezul nopții, pe Antena Stars și în AntenaPLAY, la REAlă, by Ana Morodan, a dezvăluit că urmează singura cură care este aprobată de către Uniunea Europeană și în cadrul căreia poate consuma cât își dorește.

 

”Urmez o dietă daneză, patentată de 40 de ani, singura dietă aprobată de Uniunea Europeană ca fiind dieta viitorului. De ce? Pentru că tu mănânci, practic, toți nutrienții de care are nevoie corpul tău, dar cu un conținut caloric foarte scăzut. Eu mănânc acum cât îmi doresc și în această dietă am tot ce vreau, mă simt foarte bine. E sub formă de prafuri...”, a declarat Ana Morodan, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

 

Ana Morodan a mai declarat că specialiștii i-au recomandat un anumit tip de corsete și o serie de medicamente: ”Nu mă dor, nu am nimic. (...) Port niște bustiere care mă strâng ca să fixeze sânii, non-stop. Nu am voie să le dau jos. Am luat niște medicamente pe care trebuie să le iau, antibiotice, antinflamatorii și vitamine”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest