Anamaria Ferentz a ajuns la mila statului american! Are mari probleme financiare/ VIDEO

 

Anamaria Ferentz a ajuns să trăiească din șomaj în America! Când credea că se bucură de visul american, a rămas fără loc de muncă, iar acum se află la mila statului american!

De peste 10 ani, Anamaria Ferentz a decis să se stabilească în Statele Unite ale Americii. Cu toate că are o carieră în muzică, vedeta a încercat sa se reorienteze și spre alte domenii. Așa că a muncit în mai multe locuri. Deși credea că o să dea lovitura, artista a avut parte de eșec după eșec, deși a încercat mai multe job-uri - una dintre ele fiind cea de agent imobiliar.

Artista a declarat la un anumit moment că nu are unul, ci trei job-uri. Pe lângă domeniul imobiliar, Anamaria Ferentz a mai fost profesoară de muzică la una dintre cele mai prestigioase școli din Hollywood.

Pentru un curs la această școală, părinții elevilor înscriși trebuie să scoată 100. 000 de dolari pentru un an. În afară de lecțiile de la școală, Anamaria a predat lecții de muzică și în particular. Iar pentru că niciodată nu e de ajuns, vedeta cânta și la festivaluri românești sau la evenimente private.

Din păcate, recent, artista a rămas fără niciun loc de muncă, iar acum trăiește din ajutorul de șomaj. Proiectele muzicale sunt cele care îi mai aduc profit blondinei, pentru a se putea descurca. Deși spera să trăiască visul american, viața pe care Anamaria dorea să o ducă, pare ca se destramă ușor, ușor.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest