Anamaria Ferentz, izolată singură pe teritoriu american, de teama coronavirusului: „Am crezut că e o glumă”

 

Anamaria Ferentz a părăsit, de o bună bucată de vreme, România, pentru a trăi visul american! Artista s-a mutat peste Ocean pentru a-și îndeplini marea dorință, însă viața sa a fost pusă pe pauză din cauza pandemiei de coronavirus care a lovit întreaga planetă.

Prin intermediul unei conferințe video pentru „Xtra Night Show”, emisiune moderată de Dan Capatos, Anamaria Ferentz a dezvăluit că s-a izolat singură la domiciliu și nu a mai intrat în contact direct cu nimeni de luni bune, de teama infectării cu COVID-19. Și chiar dacă la început a crezut că este o glumă, ulterior, după ce a conștientizat gravitatea situației, artista și-a luat toate măsurile de protecție necesare.

În ciuda faptului că și-a petrecut toată perioada de izolare la domiciliu singură, Anamaria Ferentz a preferat să stea departe de toate știrile din fața televizorului sau a calculatorului, pentru a nu căpăta stări paranoice sau de anxietate. Astfel că, vedeta și-a rugat prietenii să o anunțe în momentul în care starea de urgență va fi ridicată, pentru a putea reveni la viața ei de altădată.

Până în iulie vom sta în casă. Eu când am auzit, am crezut că este o glumă. Eu nu citesc știrile, vreau să rămân normală la cap, și așa sunt singură în casă. Așa că le-am spus prietenilor să mă anunțe când trebuie să afară din casă, restul nu mă interesează. Domane ferește, nu dorești nimănui să fie bolnav, nu dorești nimănui să moară, dar eu am o credință și atunci când îi vine omului sorocul să se ducă, se duce, indiferent că e cu sau fără COVID. Eu știu clar că atunci când vii și când pleci este dat de sus, restul ține de tine. Într-un fel sau altul, tot trebuie să te duci”, a spus Anamaria Ferentz în cadrul emisiunii prezentată de Dan Capatos.  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest