Anamaria Ferentz se teme pentru viața ei! Este în mijlocul protestelor din SUA! „Aud numai împușcături și elicoptere”

 

Anamaria Ferentz trăiește clipe de coșmar, din nou! După ce pandemia de coronavirus a ținut-o captivă în propria locuință din America, mai bine de două luni, acum vedeta a fost nevoită să se baricadeze iarăși în casă, din cauza protestelor generate de moartea lui George Floyd, bărbatul de culoare care și-a găsit sfârșitul sub genunchii unui polițist.

Anamaria Ferentz a mărturisit că este terifiată de ce se întâmplă pe străzile din America și se gândește cu groază la ziua de mâine. Vedeta a mai spus că nu trece zi în care elicopterele să nu survoleze deasupra casei sale și să nu audă sunete de sirene și de împușcături pe străzi.

“Este înfiorător! Toată noaptea am auzit numai elicoptere, împușcături, probabil erau cu gaze lacrimogene. Îmi este aproape imposibil să cred că trăiesc într-un oraș ca Los Angeles, în care mulți și-ar dori să ajungă, care este plin cu atâția hoți. Îmi este groază că stau pe aici, printre ei. Am crezut că oamenii sunt puțini mai educați și au un scop în viața asta, dar acum sunt total scârbită de tot ce se întâmplă, nu mai am cuvinte", scrie Click.  

Este blocată în casă

Din cauza violențelor care au loc pe străzile din Los Angeles, Anamaria Ferentz se teme pentru viața ei. Cât despre măsurile de siguranță luate de statul american, guvernatorul le-a interzis locuitorilor să iasă din casă după ora 20:00 până a doua zi dimineață, astfel vor fi arestați, fiind considerați protestatari vandaliști.

”Sunt niște anarhiști infiltrați printre protestatari, care fac numai nenorociri, sparg magazinele, fură. Au făcut dezastru și pe Rodeo Drive, au spart toate magazinele de firmă, au furat poșete, tot ce au putut, sunt foarte mulți tineri albi printre cei de culoare, care se văd în filmulețele de pe net. S-au distrus și magazinele din Santa Monica. Totul este devastat! Se pare că așa e în istoria Americii, de câte ori e un protest, se trezesc și alții care distrug și fură. Din păcate, se strică mesajul antirasism care trebuia să se audă”, a mai declarat Anamaria Ferentz


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest