Anamaria Prodan a aruncat bomba! Când se va retrage din activitate: „Rămâne sufletul meu”

 

Anamaria Prodan are o viață la care unii doar visează, dar asta doar datorită muncii depuse și ambiției de care a dat dovadă de-a lungul timpului! Este o femeie de afaceri de succes și își dorește să se mențină în top cât mai mult timp posibil. Și deși cariera ei se află în vârf, impresara a vorbit în linii mari și despre retragere și pensionare.

Anamaria Prodan le dă clasă tuturor adolescentelor, dar și bărbaților care activează în același domeniu ca ea! Sexy impresara are 47 de ani, dar pe an ce trece, parcă arată din ce în ce mai bine. Cât despre carieră, chiar dacă se află în top, vedeta este părere că întotdeauna este loc de mai bine.

Motiv pentru care nu are de gând să se retragă din activitate prea curând. Impresara a mărturisit că are planuri mari atât pentru prezent, cât și pentru viitor. Anamaria Prodan a oferit un interviu în care a dezvăluit că atunci când va fi pregătită să renunțe la ceea ce face, se va reprofila și va deveni investitor, precum fiica ei, Rebecca.

„Fac performanță în toate domeniile. Este ambiția mea să fiu foarte bună în tot ceea ce fac. Rebecca, fata mea, este investitor! Când mă las de meseria de agent, am să fiu și investitor”, a explicat Anamaria Prodan, pentru narcisraducan.ro.

Mai mult decât atât, Anamaria Prodan a ținut să precizeze că la aproape 50 de ani se simte extraordinar în pielea ei și presimte că la 60 de ani va simți la fel. Tocmai de aceea, nici nu se pune problema să se retragă acum. Poate la 90 de ani, cu puțin noroc pentru... concurență.  

„Am reședințe peste tot. Las Vegas, însă, rămâne sufletul meu. Acolo e casa mea. Acolo mă văd bătrână. Dar pe la 90... că la 60 sunt tinerică încă. Am acum aproape 50 și arăt trăsnet. La 60 o să arăt și mai bine, deci nu mă retrag”, a mai explicat Anamaria Prodan.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest