Anamaria Prodan a cerut ordin de restricție împotriva lui Laurențiu Reghecampf. Susţine că este ameninţată cu moartea

 

Anamaria Prodan a cerut ordin de restricție împotriva lui Laurențiu Reghecampf. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf continuă să ocupe primele pagini ale ziarelor! Aceștia au ajuns în punctul în care să apeleze la ajutorul autorităților. Sexy impresara s-a dus la Poliție pentru a cere ordin de restricție împotriva fostului soț. Iată care este motivul pentru care a luat această decizie!

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află în plin divorț! Deși lucrurile ar fi putut să se finalizeze amical, cei doi foști parteneri continuă să își aducă acuzații grave. De această dată, sexy impresara a mers chiar la Poliție pentru a cere ordin de restricție împotriva bărbatului cu care s-a iubit timp de 15 ani. Ea susține că antrenorul de la Universitatea Craiova o înjură și o amenință!

Aceasta susține că Laurențiu Reghecampf ar amenința-o în nenumărate rânduri. Ba mai mult, această situație nu este una particulară, aceasta susținând că un asemenea episod s-a întâmplat și în urmă cu câteva luni.

„Acum am plecat de la sediul Poliției. Am cerut foarte clar mandat, nu mai are voie să se apropie de mine, nici de copii, până în momentul până când nu se termină această nenorocire. Consider că este mai bine să stăm foarte departe unul de celălalt pentru că primesc zeci, mii de mesaje de amenințare, iar oamenii de la Poliție au văzut… înjurături, amenințări, că ne omoară în casă. Am mai pățit noi niște lucruri din astea acum câteva luni. Am mai pățit niște amenințări din astea pe care le-am depus la dosar pe vremea când Caciuc îl amenința pe Reghecampf.', a spus ea.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest