Anamaria Prodan a dat cărțile pe față, ce relație are cu Dan Alexa! „Dacă eu te bat, înseamnă că sunt cu tine ?!”

 

În vara lui 2019, în zona vestiarelor stadionului din Giurgiu, Anamaria Prodan i-a aplicat un pumn în față lui Dan Alexa. Scena a fost speculată de tabloidă, care au acreditat ipoteza că între cei doi ar fi o relație nu doar profesională. Subiectul a revenit acum în actualitate.

 

La vremea respectivă, imediat după incident, Anamaria Prodan a reacționat: A fost o reacție copilărească. Greșeala mea e că reacționez la impuls. A fost o discuție despre două transferuri nereușite. M-am enervat foarte tare și m-am aprins. Dan niciodată nu ar da într-o femeie, de asta nu a ripostat. Astea sunt niște prejudecăți și niște prostii. Nu se aștepta să am o asemenea reacție. E greșeala mea, mi-o asum. Nu trebuia să fac asta, indiferent de câți nervi aș fi avut”.

 

Antrenorul a cerut și el să nu se mai escaladeze conflictul. „Este ultima dată când cineva își mai permite să scrie așa ceva despre mine și Anamaria Prodan. Între noi este o relație de prietenie și respect, iar aceste speculații ordinare care apar îmi fac rău mie, familiei mele, cât și familiei Anei. Copiii mei si cei ai familiei Reghecampf nu merită să citească asemenea aberații și răutăți născute din invidie, frustrare și prostie”, declara la vremea aceea Dan Alexa.

 

Despărțirea iminentă dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a readus în discuție tema veche de doi ani. Hotărâtă să nu mai lase loc de interpretare nimănui, sexy impresara a mărturisit că încă de la bun început, între ea și cunoscutul antrenor din România, Dan Alexa, nu a fost nimic mai mult decât o relație de prietenie și totodată profesională. Totodată, aceasta a declarat că ceea ce s-a întâmplat a venit pe urma unor inconveniente pe plan profesional și nimic mai mult.

 

"Cum să avem o relație? Acum, serios vorbind. Dacă eu te bat, înseamnă că sunt cu tine și că avem ceva împreună. La noi totul a fost strict legat de carieră, atât. O relație profesională și de prietenie, nimic mai mult", a declarat ieri Anamaria Prodan, dornică să pună iarăși capăt speculațiilor.

 

Dan Alexa a mărturisit în cadrul unui interviu că Anamaria Prodan i-a fost de mare ajutor, în multe situații. Potrivit spuselor antrenorului, sexy impresara i-a oferit sprijin în momente grele, mai ales atunci când nu avea bani.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest