Anamaria Prodan a dat cărțile pe față! De când avea Reghecampf relații extraconjugale: „Păi ce fel de bărbat eşti, măi, nebunule?”

 

Sexy impresara a dezvăluit de când soțul ei cheltuie bani pe amante. În plus, uneia dintre ele i-a deschis și o afacere.

 

Nu mai există cale de împăcare între sexy-impresară și antrenorul de la Universitatea Craiova. Anamaria Prodan nu ratează niciun moment și nicio invitație pentru a-l ataca pe cel care-I încă soț în acte. La podcastul lui Natanticu și Codin Maticiuc, vedeta l-a acuzat pe Laurențiu Reghecamf că de opt ani dă bani altor femei din viața lui. Mai mult, uneia dintre acestea i-ar fi deschis și un salon de înfrumusețare.

 

Coincidență sau nu, Corina Caciuc, amanta cu care Reghe și-a oficializat relația în ultima perioadă, este patrona unui astfel de stabiliment. Corina susţine că nu are nevoie de ajutor financiar, ea având o afacere care merge şi în perioadă de pandemie. „Am o afacere care s-a dezvoltat mult în ultimii ani. Este o companie ce se ocupă cu relații comerciale între China și România”, a spus Caciuc pentru Fanatik.ro, care are și un salon de înfrumusețare.

 

„Deocamdată, prioritate are bebelușul nostru. Apoi, vom lua totul pas cu pas. Nu-mi este în fire să mă ridic pe vreun soclu! Nu am ce să demonstrez cuiva… Eu mă bucur de iubirea la care sunt părtașă și le doresc și altora să trăiască asemenea povești intense”, a mai spus Corina, pentru sursa citată.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest