Anamaria Prodan a descoperit cine a distribuit pozele cu ea goală pe Internet

 

Anamaria Prodan a descoperit cine a distribuit pozele cu ea goală pe Internet. Sexy-impresara a susținut că știe cine „a scăpat' imaginile incendiare cu ea în mediul online și a avertizat public că acea persoană va plăti. Potrivit spuselor sale, avocații ei deja s-au ocupat de caz și a anunțat și Poliția. Iată ce alte declarații a făcut vedeta!

Anamaria Prodan a descoperit cine a distribuit pozele cu ea goală pe Internet. Anunțul impresarei vine la doar câteva zile după ce imaginile controversate au stârnit un val de reacții în mediul online. Aceasta susține că avocații ei s-au ocupat deja de acest caz și că a mers și la Poliție pentru a-i înștiința pe oamenii legii cu privire la cele întâmplate recent.

De curând, mai multe imagini cu Anamaria Prodan complet dezbrăcată au apărut pe Internet. Fotografiile au stârnit un val de reacții, atât în cazul impresarei, cât și în rândul internauților. Acum, la doar câteva zile distanță, ea susține că a reușit să afle cine se află în spatele distribuirii acelor fotografii incendiare. A spus că persoana respectivă va plăti în foarte scurt timp.

Conform declarațiilor Anamariei Prodan, știe cum au ajuns acele imagini în presă și cine le-a distribuit. Sexy-impresara a mărturisit că avocații ei s-au ocupat de asta și că a mers și la Poliție pentru a rezolva cazul. Totodată, ea a transmis că persoana carea dat aceste fotografii și le-a luat din mail-ul lui Laurențiu Reghecampf va plăti, în cel mai scurt timp.

„Eu deja ştiu cine a dat aceste fotografii. Ştiu cum au ajuns în presă, ştiu cine le-a distribuit. Ştiu că sunt venite şi din partea respectivă, din galeria Stelei. Ştiu cum au ajuns acolo. Nu-i niciun fel de problemă, avocaţii mei deja s-au ocupat, la Poliţie a fost totul aranjat, şi povestit, şi scris.

Nu-i niciun fel de problemă. În cel mai scurt timp, cine a dat aceste fotografii şi cine le-a luat din mail-ul soţului meu, va plăti. Nu-i niciun fel de problemă! În timp foarte, foarte scurt', a transmis Anamaria Prodan pentru Click.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest