Anamaria Prodan a dezvăluit în exclusivitate la Antena Stars mesajul lui Reghe legat de șeic: „Ne-a anunțat pe mail!”

 

După ce sexy-impresara s-a afișat cu noul ei partener a primit și prima replică din partea lui Reghecampf privitor la acesta, care a făcut-o să-l considere pe antrenor deja gelos.

 

Lui Reghecampf îi merge excelent în plan profesional, tocmai ce a învins-o pe FCSB pe Arena Națională, cu 2-0. Dar viața privată e deosebit de amoroasă, având în centru divorțul de Anamaria Prodan. Impresara a acordat un interviu în exclusivitate la Antena Stars în vare susține că antrenorul este gelos pe relația sa cu șeicul. Totodată, vedeta a mai precizat că Reghecampf . Ar fi luat tot din casă, toate mașinile și singura pe care a mai lăsat-o a fost cea pe care o aveau în rate.Impresara a mărturisit însă că el a anunțat-o pe mail că nu va mai plăti ratele pentru acel autoturism și că de acum înainte să-i plătească ratele șeicul cu care Anamaria Prodan are o relație.

 

”El spune că a plecat de acasă fără nimic și că ne-a lăsat tot. A încurcat, ne-a luat tot, nu ne-a lăsat tot, dar o să ne luăm pe lege ceea ce ni se cuvinte și asta este. A luat toate mașinile familiei cu acte și chei, a lăsat o mașină acasă care până acum a plătit rata la ea. Ne-a anunțat pe mail că nu le mai plătește, că să o plătească șeicul meu. Este și gelos sărăcuțul. Le va simți în curând când copiii lui vor da cu ochii de el la divorț. Au venit special în țară toți să dea cu ochii de el, că de doi ani aproape se ascunde în gaură de șarpe”, a spus Anamaria Prodan în exclusivitate la Antena Stars.

 

Impresara nu vrea să dea niciun pas în spate și să obțină maximum posibil din divorțul cu Laurențiu Reghecampf. Ea spune că problema principală o reprezintă partajul, însă precizează că el trebuie să-i dea ei tot ce i-a luat. Anamaria Prodan a mai adăugat că a încercat să-l determine pe Reghe să meargă la notar, însă antrenorul nici nu vrea să audă de această cale de divorț.

 

”Eu îmi doresc să se termine ieri, acum o lună îmi doresc, mă rog de el să meargă la notar, să semneze și să dispară, dar se încăpățânească pentru că el știe ce știe. La notar când te duci trebuie să semnezi divorțul și să te înțelegi cu partajul, iar la partaj avem o mare problemă, că la partaj nu mai avem nimic (...) Și dacă dormeam o viață, dacă nu mă ridicam din pat 17 ani, eu trebuie să am jumătate, e foarte simplu”, a mai spus Anamaria Prodan.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest