Anamaria Prodan a explicat de ce nu se prezintă la procesul intentat de Corina Caciuc: „Nu eu sunt dezbrăcată prin cluburi de noapte, la striptease”

 

Vineri demarează procesul în care Corina Caciuc o acuză pe Anamaria Prodan de calomnie. Impresara a motivate la Antena Stars de ce va absenta din fața instanței.

 

Războiul dintre fosta și actuala parteneră a lui Laurențiu Reghecampf se va purta în instanță, asta după ce Corina Caciuc a dat-o în judecată pe Anamaria Prodan pentru defăimare și calomnie. Bătălia in curțile tribunalului va începe vineri, iar impresara a explicat la Antena Stars de ce nu va lua parte la proces. Ea susține că toată lumea a văzut poze cu ea de dinainte de a fi cu Laurențiu Reghecampf, astfel că tot ceea ce a spus de partenera antrenorului e cât se poate de adevărat și nu are motive să stea cu ea față-n față la tribunal.

 

”Mâine e? Nici nu mai știu, am atât de multe deschise de ei doi încât nu mai știu care sunt, pentru cine, bine că îl am pe avocatul meu. Nu mă prezint. Eu mă uit în presă, văd, citesc, văd fotografii cu o domnișoară care a trăit o astfel de viață. Calomie pentru ce? Nu mie îmi bagă Kamara degete în gură prin videoclipuri, nu eu sunt dezbrăcată prin cluburi de noapte la striptease”, a spus Anamaria Prodan la Antena Stars.

 

Anamaria Prodan s-a folosit de platformele ei de socializare pentru a scrie diverse mesaje la adresa Corinei, publicând chiar şi câteva imagini cu ea din tinereţe, din timpul unei petreceri, când aceasta apărea îmbrăcată sumar. Astfel, Corina Caciuc a mers împreună cu Laurenţiu Reghecampf şi a dat-o în judecată pe Anamaria Prodan.

 

"M-a dat în judecată o domnișoară, că am folosit pozele de pe Facebook ale familiei respective, că domnișoara respectivă nu a vrut să ajungă cunoscută, niciodată. Mi-am permis să iau pozele. Este vorba despre amanta soțului meu. M-a dat în judecată că nu aveam voie să folosesc poze publicate pe Facebook, deci publice. Nu am voie să pronunț numele lui Reghecampf. Domnișoara apare cu mâna la burtică alături de Reghecampf”, anunța Anamaria Prodan în toamna anului trecut, în plin scandal.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest