Anamaria Prodan a publicat promisiunile și declarațiile de amor pe care Laurențiu Reghecampf i le făcea la îneputul relației! FOTO

 
+3 click pentru
galerie

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt cele două nume care țin primele pagini ale tabloidelor ocupate, după ce în showbiz au apărut zvonuri conform cărora vor divorța! Ulterior, antrenorul a confirmat speculațiile, însă chiar și așa, impresara încă susține sus și tare că nimic din ce s-a zvonit nu este adevărat. Mai mult decât atât, Anamaria Prodan a publicat recent declarațiile de amor pe care Reghe i le făcea la începutul relației, tocmai pentru a le demonstra tuturor că ei au fost uniți de o dragoste imposibil de ucis.

Multe s-au spus și multe s-au scris despre presupusa despărțire dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, însă nici până în momentul de față nu s-a aflat care este, de fapt, adevărul.

Deși Laurențiu Reghecampf a confirmat despărțirea de Anamaria Prodan, impresara a negat cu vehemență zvonurile, susținând că soțul ei a făcut doar o glumă pe această temă și că nu se pune problema de divorț.

Sătulă de zvonuri, Anamaria Prodan a publicat pe contul său de socializare câteva mesaje pe care Laurențiu Reghecampf i le trimitea la începutul relației, prin care își declara dragostea pe care o simte pentru ea.

Mesajele au venit însoțite de un text prin care a mărturisit că povestea de dragoste dintre ea și Reghe este una unică și nemaiîntâlnită, între doi oameni care au creat un imperiu prin forțele proprii, fară ajutorul nimănui.

”Pentru că ne dușmăniți atât de rău vă prezint o poveste unică de dragoste între doi copii care au pornit singuri, fără ajutor, și și-au jurat dragoste și respect etern și și-au jurat să ajungă în vârful piramidei și să moară împreună ținându-se de mână: Laurențiu și Anamaria Reghecampf”, a scris sexy impresara pe Instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest