Anamaria Prodan a răbufnit când a aflat că Laurențiu Reghecampf va plăti o pensie alimentară mai mică pentru fiul lor

 

În data de 22 iulie, Tribunalul Ilfov a decis ca Laurențiu Reghecampf să plătească o pensie alimentară mult mai mică decât cea stabilită inițial de Judecătoria Buftea. Noua hotărâre a făcut-o pe Anamaria Prodan să răbufnească din nou. Iată ce mesaj acid i-a transmis impresara antrenorului!

Conflictul legal dintre Anamaria Prodan și Laurențiiu Reghecampf este departe de a se încheia. De data aceasta, antrenorul a fost cel care a obținut o victorie în ceea ce privește pensia alimentară pentru Bebeto. Acesta a cerut o reviziure a deciziei inițiale, care stabilea că trebuia să plătească o treime din salariu pentru fiul lui, și a obținut ceea ce și-a dorit.

Tribunalul Ilfov a judecat apelul depus de Reghecampf împotriva hotărârii Judecătoriei Buftea, iar judecătorii au stabilit ca antrenorul să plătească doar 2000 de euro lunar pentru fiul său. Reghecampf primește de la Neftchi Baku un salariu de 40.000 de euro.

Totodată, în decizia Tribunalului se menționează că Anamaria Prodan este obligată să-i plătească cheltuieliile de judecată pentru apel lui Reghe. Este vorba de suma de 9000 de lei.

După publicarea deciziei, Anamaria Prodan a dat noi declarații jurnaliștilor și a ținut să menționeze că fostul ei partener de viață „va ajunge rău”.

„Cere judecătorilor să stabiliească cât să plătească pensie pentru copilul lui? Nu vreau să particip la prostia lui Reghe! I-am spus și eu, și copiii, că este binevenit acasă să-și vadă copiii sau să-i ajute când și cu cât vrea!

Dacă a ajuns să ceară judecătorilor să stabilească cât se dea copiilor e tragic. Dar fiecare cum și cât poate. Ok, mi-a cerut cheltuieli de judecată, pentru faptul că el a deschis Ordonanța și el a cerut stabilirea pensiei?!

Judecătorii au hotărât cât să dea copilului lui și ca eu să achit cheltuielile de judecată?! La cât i-am dat în viața mea mai contează 2000 euro? E tragico-comic! Din toate punctele de vedere. Va ajunge rău cu tot ce face. Veți vedea traseul lui în foarte scurt timp. Tot ce am construit pentru el în 16 ani, a demolat inconștient în doar doi ani! Treaba și problema lui!

Eu nu am treabă cu așa ceva. Avocatul meu se ocupă de tot. Mă lasă rece tot ce face. Eu îmi cresc copiii mândră cu capul sus și îi cresc în demnitate”, a spus Anamaria Prodan, potrivit viva.ro.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest